Zien en doen tijdens de Dutch GP

Programma F1 Zandvoort

Tijdens de Dutch Grand Prix is er een fantastisch programma vol activiteiten voor de bezoekers van de Formule 1 op Circuit Zandvoort. Je vindt het complete F1 programma op de website van de Dutch GP. Maar behalve op het circuit wordt er ook veel georganiseerd op het strand, in het dorp en op de Zandvoortse boulevard. Niet alleen tijdens het raceweekend van 2, 3 en 4 september 2022, maar al in de hele maand ervoor!

Kijk dus even bij de events van Zandvoort Beyond, zodat je niets van de sfeer hoeft te missen. Ook als je geen kaartje voor de Formule 1 hebt.

Wat kun je doen tijdens de Dutch GP Zandvoort?

Op 6 augustus gaat Zandvoort Beyond van start. Het officiële evenementen programma van de Formule 1 Zandvoort met verschillende activiteiten en evenementen voor alle leeftijden. Je kunt dus al ruim voor de race de F1 sfeer komen proeven. Met onder andere een reuzenrad en kartbaan, is Zandvoort Beyond zeker voor kinderen leuk om te bezoeken. Weten wat je allemaal kunt doen voorafgaand en tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort? Kijk hier voor het complete Zandvoort Beyond F1-programma.

Eten en drinken tijdens de Dutch GP

Na een enerverende training, kwalificatie en race kun je wel wat energie gebruiken. In het dorp en op het stand zijn genoeg cafés, restaurants en terrassen waar je iets kunt eten en drinken. Vanzelfsprekend zal de horeca dicht bij het Formule 1 Circuit Zandvoort goedbezocht zijn. Voor een rustigere plek om iets te eten en drinken tijdens het Formule 1 weekend, kun je daarom beter even doorlopen naar de horeca op het zuidstrand van Zandvoort. En wil je weten welke speciale formule 1 menu’s er tijdens de Dutch Grand Prix worden geserveerd? Kijk dan hier.

Citydressing

Behalve evenementen tijdens de Dutch Grand Prix wordt Zandvoort ook aangekleed. Met vlaggen, banieren, kunst, posters en standjes. En natuurlijk ontbreken ook de verschillende “race selfie spots” niet in het straatbeeld. Zet jezelf dus zeker op de foto, deel m op social media en tag @zandvoort.beyond en @visitzandvoort, zodat we jou ook kunnen reposten.