Over ons

GET SET

Beach for racing

Zandvoort Beyond, ‘beach for racing’ is de naam van het 35 dagen side events programma dat voor en tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt georganiseerd. Het geeft aan dat het voor Zandvoort meer is dan alleen een mooi raceweekend. Zandvoort Beyond staat voor een stukje historie en trots op de terugkeer van de Formule 1 maar laat ook zien wat de badplaats allemaal kan bieden.

Op deze website vind je alle activiteiten die er vanaf 27 maart te doen zijn, allemaal met een link naar het hoofdevent op het circuit. Kunst en cultuur, officiële merchandise, kids games of eten of drinken in Formule 1 stijl. Verder heeft onze redactie diverse tips samengesteld. Op de event pagina zoek je op de datum dat je in Zandvoort bent en zie je in één oogopslag wat er dan te doen is. Bij elke activiteit vind je ook een handige kaart die laat zien waar je dan moet zijn.

Waarom 35 dagen?

Er is gekozen voor een ‘35 dagen’-programma, omdat het exact 35 jaar geleden is dat de officiële Grand Prix op het Zandvoortse duinencircuit werd verreden. Het programma is bedacht om Zandvoort maximaal te laten profiteren. In aanloop naar het grote race evenement wordt de sfeer in het dorp voor bewoners en bezoekers langzaam opgebouwd. Zandvoort Beyond heeft bijvoorbeeld ook evenementen op het gebied van duurzaamheid, kunst en cultuur. Maar ook leuke activiteiten voor kinderen zodat het echt een familiemaand wordt.

 

Volg ons via het Facebookevenement

Heb je vragen? Mail dan naar info@zandvoortmarketing.nl

Zandvoort Beyond