Over ons

GET SET

 

Beach for racing

Zandvoort Beyond, ‘beachforracing’ is een stichting, geïnitieerd door de gemeente Zandvoort, Dutch Grand Prix en Zandvoort Marketing en is verantwoordelijk voor de officiële side events tijdens en voorafgaand aan de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Door intensieve samenwerking tussen het hoofdevent en het side events festival ontstaat een unieke situatie waarbij de activiteiten niet alleen op het circuit plaatsvinden maar ook in Zandvoort zelf en in de omliggende gemeenten.

Stichting Zandvoort Beyond is de organisatie die de evenementenvergunning voor alle activiteiten in het side events programma aanvraagt. Sinds 2021 bestaat de stichting uit een Raad van Toezicht en Advies en een directeur-bestuurder in de persoon van Sander ten Bosch. Voor de editie van 2022 wordt Sander ondersteund door freelancer Mark Prinsen met betrekking tot commerciële activatie en side events activiteiten.

Mocht je interesse hebben in het organiseren van een side event rondom het Formule 1 weekend, mail dan naar Zandvoort Beyond via info@zandvoortbeyond.nl.

Zandvoort Beyond wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners:

 
Zandvoort Beyond