Aan het woord

Ben Zonneveld, inwoner van Zandvoort

Hoe heeft Ben Zandvoort Beyond en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix beleefd?

‘Wat een happening was het vorig jaar. Ik was de week voorafgaand aan de Dutch Grand Prix alleen maar te vinden in het dorp’, vertelt Ben. ‘Bij veel horecagelegenheden stond een buitentap en was er muziek. De hele week vierde Zandvoort feest in het dorp. Ook de aankleding werkte versterkend zoals de vlaggen in de Halte- en Kerkstraat en uiteraard de versierde etalages en woningen.’

‘Natuurlijk ben ik ook op het circuit geweest. Ik vond vrijdag de mooiste dag, de vrije training. Samen met mijn vrouw zat ik op de tribune. Iedere keer als er een Red Bull F1 auto langsreed hoorde je gejuich, wat een sfeer! Uiteraard pakte Max weer de snelste tijd en dat gaf hoop voor zaterdag, de kwalificatie. De uitkomst van de race was memorabel. Wij hebben dit uiteraard uitgebreid gevierd met bewoners, familie en vrienden. Ik hoop dat het dit jaar weer zo’n groot feest wordt, net als vorig jaar!’